1 maart 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Zonnebloem beleeft gezellige knutselmiddag

Geplaatst op: 25 november 2023

(Ingezonden) Op donderdag 23 november heeft de Zonnebloem afdeling Zwartsluis een knutselmiddag georganiseerd voor gasten en vrijwilligers. Rond 14.00 uur was iedereen aanwezig in de Toesebolte waar begonnen werd met koffie of thee en een lekkere speculaaspop.

Voorzitter Marijke van den Bout heette iedereen welkom op deze een na laatste activiteit van het jaar. Zij had voor alle aanwezigen een 3D kerst panorama knutselpakket. Na uitleg gingen alle aanwezigen aan de slag met kleurstiften. De groen en rode stiften waren favoriet, maar met geduldig wachten had iedereen kans om het knutselwerk in te kleuren in zijn of haar favoriete uitvoering. Na het inkleuren werd het werkje in elkaar gezet waardoor de 3D echt mooi tot zijn recht kwam. In de tussentijd werd gezorgd voor een advocaatje met slagroom of een frisdrankje. Tot slot werd de groepsfoto gemaakt met het eindresultaat.

In december staat nog een bezoek gepland aan Intratuin waarmee het activiteitenjaar wordt afgesloten. In 2024 bestaat de Zonnebloem 75 jaar. In dat jaar zullen weer leuke middagen en uitjes worden georganiseerd.

Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem? Google dan op de zonnebloem Zwartsluis en u krijgt een overzicht van wat we gedaan hebben (onder het kopje nieuws) en onze contact gegevens. Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers die bezoekwerk willen verrichten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice