16 april 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Verkoopmiddag Welfare Nieuwe Schans Zwartsluis

Geplaatst op: 28 november 2023

archieffoto: Jan van Kleef

De Welfare Nieuwe Schans in Zwartsluis houdt weer haar verkoopmiddag. Dit keer op vrijdag 8 december 2023 van 14.00 tot 17.00 uur.

De Welfare wordt volledig gerund door vrijwilligers en de afdeling Zwartsluis is nu onderdeel van Woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis. Doel is het bevorderen van het welzijn van ouderen en eenzamen in de samenleving. De belangrijkste activiteit van de Welfare in Zwartsluis is het handwerken met ouderen. Regelmatig houdt de Welfare in Zwartsluis verkoopmiddagen.

Op vrijdag 8 december 2023 is er weer een verkoopmiddag waarbij er een verkoop is van de vertrouwde artikelen die door ouderen in Zwartsluis zijn gemaakt. Ook worden er bloemstukjes verkocht en zijn er knieperties bij de koffie of de thee. En natuurlijk kunnen er ook weer lootjes via de verlotingsboom gekocht worden.

De verkoopmiddag 14.30 tot 16.30 uur in Woonzorgcentrum De Schans. Het geld dat deze middag wordt ingezameld is volledig bestemd voor de activiteiten van Woonzorgcentrum de Schans in Zwartsluis. Wie de Welfare wil ondersteunen wordt dan ook van harte uitgenodigd om naar de verkoopmiddag te komen en hier te snuffelen tussen de eigen gemaakte producten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice