18 mei 2024 Gebruikers online: 49
Agenda
Active creations

Edelzanger maakt mooiste vogels bekend

Geplaatst op: 1 december 2023

foto: Henk Kuik

Voorzitter Gert Mooiweer opende donderdag de jaarlijkse tentoonstelling van vogelvereniging De Edelzanger te Zwartsluis. Hij deed dat door de winnaars in het zonnetje te zetten.

Martin Withaar werd algemeen kampioen kanaries wat hem het bondskruis opleverde. Verder waren er prijzen voor Wim Elken kampioen tropische vogels, Jeugd-  en open klasse kampioen was Jayden Elken, hij kreeg een mooie beker.

Kampioen kromsnavels werd Tonie Burgmeijer en de mooiste vogel van de show was van Alex Huizenga. Allen van harte gefeliciteerd. Ook zette Mooiweer een paar pechvogels in het zonnetje door midel van een mooi vleespakket, deze pechvogels kampen al langere tijd met medische klachten, maar staan toch hun mannetje bij de vereniging, waarvoor dank.

Om 20.00 uur gingen de deuren open voor het publiek. Ook vrijdag 1 december bent u van harte welkom en wel vanaf 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 2 december van 10.00 tot 17.00 uur in het clubgebouw, Buitenkwartier 35 a te Zwartsluis. Vele mooie prijzen zijn er te winnen des te meer een reden om even een bezoekje te brengen aan deze gezellige vereniging.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice