25 juli 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Zwartsluis binnenkort een sfeervolle koffiezaak rijker

Geplaatst op: 14 december 2023

Even buiten de deur een kop koffie drinken met een vriend(in) of familielid; dat kan vanaf 12 januari in een splinternieuwe koffiezaak aan de Molenstraat. De huidige winkel van RUACH Bloemen en Lifestyle wordt de komende periode volledig verbouwd en voorzien van een koffiezaak op de bovenverdieping. Het voormalige gebouw “Vrede” wordt op deze manier een eigentijds totaalconcept met kinderkledingzaak Catootje, RUACH en de nieuwe koffiezaak onder één dak.

Eigenaar Jan Rook, heeft met de nieuwe koffiezaak een duidelijk beeld voor ogen: hij wil een sfeervolle plek creëren waar mensen laagdrempelig kunnen genieten van góede koffie, versie thee, chocomel en een lekker taartje. “We willen mensen hier echt een beleving bieden. Vanuit de koffiezaak kijk je uit op een soort jungle van kunstplanten. Daardoor waan je jezelf echt even op een andere plek.” De nieuwe zaak is de hele week open van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 t/m 17:00 uur.

Tijdelijke locatie aan de Kerkstraat

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden is RUACH Bloemen en Lifestyle tijdelijk gevestigd in de oude garage aan de Kerkstraat, schuin tegenover Maan Conceptstore en achter Café de Sluus. Hier kunnen klanten van 2 januari tot 11 januari terecht voor verse snijbloemen en boeketten. Op vrijdag 12 januari staat de grote opening van de koffiezaak en vernieuwde winkel gepland. Tussen kerst en oud en nieuw is de zaak traditiegetrouw gesloten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice