25 juli 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Vacature: montagemedewerker aanrijdbeveiliging (mag samen)

Geplaatst op: 16 december 2023

(Adv.) Aanrijdbeveiliging Nederland is ter uitbreiding van het montageteam op zoek naar minimaal twee montagemedewerkers (die samen een werkploeg vormen). Als monteur ga je, samen met je collega, in een nette bedrijfsbus op pad om aanrijdbeveiliging te plaatsen in- en rondom bedrijfsterreinen. De werkzaamheden zijn divers, maar als jij twee rechterhanden en een portie spierballen meebrengt, begeleiden we je hier graag in. Solliciteren met z’n tweeën: dat mag!

En nu?

Benieuwd naar de volledige vacature of wil je weten hoe een werkdag als monteur bij Aanrijdbeveiliging Nederland eruit ziet? Klik op de link. Heb jij de skills en de spierballen die wij zoeken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Waardemaker! Solliciteren kan direct via onze website. Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kan natuurlijk ook! Neem gerust contact op met Marouscha door te bellen, appen of een mailtje te sturen. Zij is bereikbaar op 06 23 65 44 47 of via marouscha@aanrijdbeveiligingnederland.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice