16 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Pegasus zamelt 1700 kilo frituurvet in

Geplaatst op: 27 december 2023

Volleybalvereniging Pegasus heeft het achterliggende jaar 1700 kilo frituurolie ontvangen. De club hoopt de kas ook komend jaar weer te spekken en vraagt Sluzigers daarom om hun frituurvet te blijven inleveren op de daarvoor bestemde punten.

Dit kan bij de fam. Kruimer Margrietstraat 32 (oprit achter huis) en bij de fam Kruimer Buizerstraat 21 (zijkant woning) is dit mogelijk. “We hopen dat u ons als vereniging wilt blijven steunen, door de moeite te nemen deze bij ons in te leveren. U kunt uw oude plantaardige vet/olie (in een oude flacon) in de verzamelcontainers te deponeren. Inleveren is goed voor het milieu en uw rioolafvoer. De ingezamelde olie wordt gerecycled tot biodiesel”, meldt de club.

Pegasus dankt iedereen voor de bijdrage, zodat men volleybalmateriaal kan bekostigen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice