22 juni 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Active creations

Leefstijlbureau Stapsgewijs wenst u een heel gezond en gelukkig 2024!

Geplaatst op: 28 december 2023

(Adv.) Wil jij komend jaar op een ontspannen manier aan de slag met je leefstijl? Bij Stapsgewijs ben je aan het juiste adres. We werken met kleine stapjes, voor een groot effect. Een gezonde leefstijl kent meerdere aspecten, zoals voeding, beweging, slaap en ontspanning. Maar denk ook aan hoe kleine stapjes succesvol worden en hoe verander je gedrag en gewoontes.

Stapsgewijs samenlopen richting een gezonde leefstijl, dat blijvend is én waar je plezier aan beleeft!

Ons aanbod bestaat uit:

De gecombineerde leefstijlinterventie (GLI Cool), een tweejarig traject dat vergoed wordt uit de basisverzekering. Maandelijkse groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. Werken aan duurzame gedragsverandering en gezonde gewoontes. Nieuwe groep start in februari! Wees er op tijd bij.

Rookvrij en Fitter. Stoppen met roken traject, waarbij er aandacht is voor het doorbreken van je rookgedrag én het toepassen van gezonde gewoontes. Ook dit wordt volledig vergoed door de basisverzekering.

Bootcamp. Regular en light (Slow Sports). Heerlijk buiten sporten, ieder op eigen niveau (beginner tot gevorderde). Verbeter je conditie, kracht en balans door een uitdagende en gevarieerde training. Buiten sporten in een gezellige groep maakt het elke keer weer leuk om te komen!

Individuele trajecten en workshops. Dit wordt als maatwerk aangeboden. Heb jij hierin interesse, dan gaan we hier graag met je over in gesprek.

Ben jij toe aan om op een ontspannen manier aan de slag te gaan met je leefstijl?
Wil je meer informatie of ben je benieuwd of een traject passend is voor jou? We komen graag met in contact!

Kijk voor meer info op: www.leefstijlbureaustapsgewijs.nl en www.rookvrijenfitter.nl/hasselt.
Email: info@leefstijlbureaustapsgewijs.nl
Ook zijn we te vinden op Facebook en Instagram.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Aquaservice