16 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Merkstart Weken bij Active Creations, voor startende ondernemers

Geplaatst op: 18 januari 2024

(Adv.) Active Creations staat momenteel in het teken van de Merkstart Weken. Dat betekent extra veel aandacht voor startende ondernemers die een nieuw merk beginnen of hun huidige merk een flinke boost willen geven. De specialisten van het Sluziger marketingbureau staan in de startblokken om voor hen aan de slag te gaan.

Active Creations legt deze weken de focus op ondernemers die de knoop doorhakten en hun eigen merk starten. “Als starter moet je aan veel dingen denken”, vertelt Hans Winter, die 23 jaar geleden zelf begon met Active Creations. “En vooral ook keuzes maken in het proces. Je hebt vaak heel veel ideeën, maar hoe zet je die overzichtelijk weg? Met welk idee ga je verder? En op welke manier? We helpen en begeleiden ondernemers bij het maken van die keuzes en creëren helderheid. We brengen echt focus aan.”

Merkversterkend traject

Een merktraject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de Merkmakerij aan de Grote Kranerweerd. “Daarin leren we jou kennen”, legt tekstschrijver en conceptbedenker Martijn Mooiweer uit. “En hoor je van ons hoe we jouw merk een vliegende start kunnen geven. Mogen we vervolgens voor je aan de slag? Dan plannen we een identiteitssessie in, waarin we je onderneming nóg beter leren kennen.”

Identiteitssessie

Het doel van deze ID-sessie is om tot de kern van een nieuw bedrijf te komen. “We gaan dieper in op het waarom, wat en hoe van je merk?”, verduidelijkt Martijn. “Maar ook op je kernwaarden, doelgroepen, tone of voice, concurrentie en toekomstbeeld. Een sessie die zeer verhelderend voor jezelf maar ook ons team zal werken. Zo kunnen we een merkidentiteit neerzetten die jou past als een maatpak.”

Brede merkondersteuning

De uitkomsten verwerkt Active in bloemrijk en doelgroepgericht merkverhaal. Het dient als blauwdruk voor het vervolgtraject. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van een logo & huisstijl, fotografie, belangrijke basisuitingen als een visitekaartje, mailhandtekening en social media-beelden. Maar natuurlijk ook de realisatie van een overtuigende website.

“Ook daarná kunnen we jou als startend ondernemer op vele gebieden bijstaan, zoals een goede online vindbaarheid (SEO), flyers, advertenties, signing, campagnes, social media en persberichten”, somt Martijn op. “Je kunt het zo gek niet bedenken, maar wij gelukkig wel!”

Kom in contact

Ben je een startend ondernemer die een nieuw merk wil beginnen? Of kan je huidige onderneming wel een boost gebruiken? Kijk dan voor meer informatie en inspiratie op de website van Active Creations: www.activecreations.nl/ik-wil-starten. Of kom in contact om eens vrijblijvend om de tafel te gaan over de mogelijkheden. Mail naar info@activecreations.nl of bel met 038 – 386 93 67.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice