16 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Leerhuis komt met gevarieerd programma

Geplaatst op: 30 januari 2024

(Ingezonden) We kijken dankbaar terug op 2023 met drukbezochte avonden en mooie cursussen. Ook voor de komende tijd staan er weer diverse activiteiten gepland. Zo is Mirjam van de Vegt weer van de partij voor de vrouwen ochtend, dit keer over de kracht van keuzes.

Inmiddels is de marriage course van start gegaan, met 12 stellen. Een andere spreker die opnieuw op het programma staat is Alie Hoek van Kooten, die op 15 februari deelt wat de impact is van depressiviteit.

Verder hebben we zoals gebruikelijk ook weer een kindermiddag (op 7 februari), die dit keer begeleid wordt door Emelia Verdoes van theater De Regenboog. Er zijn nog andere mooie thema’s, zoals rentmeesterschap door Cor Pierik en een avond van Margriet van der Kooi over ‘als kinderen andere wegen gaan’ teveel om op te noemen.

Motor toertocht naar Duitsland

Helemaal nieuw dit jaar is het initiatief om met een groep motorrijders van 31 mei tot 2 juni een weekend naar Duitsland te gaan. Dus hou je van mooie ritten en goede gesprekken? En ontmoetingen met elkaar en met God? Geef je dan voor 17 februari op. Ds. Arjen van der Spek verzorgt de bijbelstudies.

Het complete voorjaarsprogramma is hier te vinden. Aanmelden kan via de website.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice