28 april 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

De veelgeprezen Bed & Breakfast: Eben Haezer in Zwartsluis

Geplaatst op: 31 januari 2024

(Adv.) Wanneer je op zoek bent naar een rustige en sfeervolle accommodatie in de omgeving van Zwartsluis, dan is de Bed & Breakfast Eben Haezer de perfecte keuze. Een plek waar je kunt overnachten, vergaderen en recreëren! De boerderij Eben Haezer biedt namelijk naast een Bed & Breakfast, ook een vergaderlocatie en groepsaccommodatie. Lees hier wat de Bed & Breakfast Eben Haezer te bieden heeft!

Vijf heerlijke kamers

B&B Eben Haezer in Zwartsluis heeft vier comfortabele kamers in De Hooiberg en daarnaast een 4 persoons tinyhouse, genaamd ‘t Huusie. Je komt hier volledig tot rust en ‘s ochtends kun je in de Pronkkamer genieten van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke. Daarnaast beschikt de kamer over een eigen badkamer en heb je nog beschikking over een gezamenlijke woonkamer, prachtige buitenruimte en keuken. Doordeweeks kun je van maandag tot vrijdag genieten van de logies en het ontbijt. De weekenden zijn voor groepen gereserveerd. 

Natuur en cultuur rondom de boerderij

Rondom de boerderij zijn er ook allerlei activiteiten mogelijk. Zo kun je prachtig wandelen in het  Reestdal, kun je een fietstocht naar Giethoorn maken of de populaire meerdaagse wandelroute het Christoffelpad bewandelen. Daarnaast is het mogelijk om een dagje te shoppen of cultuur te snuiven in de omliggende steden Kampen, Zwolle, Hattem of Hasselt. Je kunt natuurlijk ook op de boerderij blijven en Boer Wout volgen of helpen! 

Buitenfaciliteiten

Op de boerderij zijn genoeg buitenfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je in een van de comfortabele loungehoeken zitten, waar je overdekt kunt barbecueën of rondom de vuurkorf kan zitten. Vanaf hier kun je uitkijken op de prachtige landerijen van het natuurgebied genaamd Olde Maten. Daarnaast is er een volleybalveld op het erf en zijn er meerdere ruime terrassen om heerlijk van de zon te genieten. Tot slot zijn er voor de kinderen traptrekkers en skelters beschikbaar. 

Wat biedt de boerderij nog meer?

Naast de Bed & Breakfast beschikt de boerderij over een groepsaccommodatie waar je met je familie of vrienden kunt relaxen en de volledige privacy hebt. Verder is er een vergaderlocatie, waar je heerlijk met je collega’s een of meerdere dagen los komt op het inspirerende platteland. Jouw vergadering wordt op al je wensen afgestemd en vindt plaats in Het Koetuur, waar je uitzicht hebt op de koeienstal. Deze andere omgeving brengt zeker andere denkrichtingen teweeg! Tot slot kun je een bezoek brengen aan Boerderij Eben Haezer als uitje met je kinderen. De kinderen kunnen hier konijnen voeren, paarden verzorgen, eieren rapen, appels plukken en koeien melken. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice