1 maart 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Ekkelenkamp’s saucijzenbroodje valt wederom in de prijzen

Geplaatst op: 8 februari 2024

‘Het beste saucijzenbroodje van Nederland’. Dat is niet zomaar een titel. Dat is een claim die Ekkelenkamp dus al jaren met trots uitdraagt. Tijdens de 2024-editie deed de Banketbakkerij & Chocolaterie uit Zwartsluis wederom mee aan de verkiezing.

Het door een vakjury beoordeelde saucijzenbroodje van Ekkelenkamp werd geroemd om de goede vullingsgraad, het lekkere bittertje in de bodem en de geweldige glans. Ook de smaak en structuur van de vulling scoorde hoge punten. Ditmaal werd daarmee de zilveren medaille binnengehaald. Met slechts 1 (van de 60 te verdienen punten) verschil ten opzichte van de eerste plaats alle reden om wederom trots te zijn.

Om te vieren dat het saucijzenbroodje van Ekkelenkamp wederom in de prijzen is gevallen trakteert de banketbakker. De komende week (maandag 12 t/m zaterdag 17 februari) geldt; vijf halen = maar vier betalen. Jij komt deze prijswinnaar ook proeven toch?

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice