16 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Gezellige middag bij de Zonnebloem

Geplaatst op: 29 februari 2024

Op schrikkeldonderdag 29 februari heeft de Zonnebloem Zwartsluis een gezellige spelletjesmiddag gehad. Behalve de bekende spellen Rummikub en Mens-erger-je-niet werd er door een aantal ook fanatiek met stenen geschoven bij de sjoelbak.

Een kennisspel, geleend van IJsselheem, viel erg in de smaak. Door middel van gooien met een kleuren dobbelsteen werden vragen in bepaalde categorie├źn gesteld. Naast algemene kennis vragen, geschiedenis en spreekwoorden en gezegden waren er ook muziek vragen. Veel van de aanwezigen konden de liedjes van vroeger moeiteloos ten gehore brengen, een feest der herkenning. Met een advocaatje met slagroom en een snackje werd de middag afgesloten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice