22 juni 2024 Gebruikers online: 44
Agenda
Active creations

Uncle John in Botterhuus

Geplaatst op: 1 maart 2024

De band ‘Uncle John’ speelt 23 maart in het Botterhuus, gelegen aan de Mastenmakersstraat 19a te Zwartsluis. Het evenement begint om 20:30 uur, waarbij de deuren van het Botterhuus open zullen zijn vanaf 19:30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon, inclusief koffie en/of thee.

‘Uncle John’, afkomstig uit Genemuiden, zal een avond vol fijne muziek verzorgen, waarbij zij voor het eerst in 2024 optreden. De band heeft de afgelopen maanden een korte pauze genomen om een aantal nieuwe nummers in te studeren. Naast bekende nummers van bands als CCR, Volbeat, Queen en Golden Earring, zal ‘Uncle John’ ook Nederlandstalige rock ten gehore brengen, waaronder materiaal van The Scene, Van Dik Hout en Bokkers. Dit belooft een buitengewoon gezellige avond te worden voor liefhebbers van diverse muziekgenres.

De band bestaat al 9 jaar en heeft een stabiele samenstelling, bestaande uit Thomas ter Molen en Johan van Dijk op gitaar, Ome Johan Spaan op bas, Jerry Hoekman op drums en Stefan Verhoek als zanger. Voor degenen die deze avond missen, staat de volgende muziekavond gepland op woensdag 8 mei, ter ere van Hemelvaartsdag, met optredens van Two Faces.

Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen via info@zs13.nl of telefonisch via 06 12443708 (Jennie).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice