18 mei 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Junior Juweeltjes krijgt vervolg

Geplaatst op: 12 maart 2024

Wie vorige week de pop-upstore van Junior Juweeltjes binnenstapte werd verrast door mooie tweedehands kledingstukken en de prachtige aankleding. Anouk Geertman en Harmique Dragt openden de deuren op woensdagmiddag 6 maart en velen wisten de weg te vinden naar deze tijdelijke winkel aan het Bosch in Zwartsluis.

In de afgelopen periode kon iedereen kinderkleding inleveren. Dankzij de 36 inbrengers, die een deel van de opbrengst ontvangen, konden de dames bijna 1000 mooie kledingstukken in de store hangen. Op woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend konden mensen hun slag slaan. Terwijl liefhebbers op zoek gingen naar juweeltjes, konden kinderen spelen met speelgoed of springen op een springkussen. In tien uur tijd is er meer dan een kwart verkocht aan 64 mensen.

De inbrengers konden aangeven of ze de overgebleven kleding willen doneren of ophalen. Meer dan de helft heeft aangegeven het te willen doneren. De kleding gaat naar mini-weggeefwinkel ‘In de Blauwe Schuur’ in Zwolle. Deze winkel is essentieel voor de minima en dient ook als ontmoetings- en inspiratieplek.

Het werd duidelijk dat er veel vraag is naar deze duurzame manier van kinderkleding (ver)kopen. De dames geven er daarom graag een vervolg aan. Van 9 t/m 12 oktober a.s. hopen zij de store gevuld te hebben met juweeltjes die kinderen kunnen dragen in de herfst en de winter. Wil je voor deze volgende editie ook kleding inbrengen? Volg Junior Juweeltjes dan op Facebook of Instagram. Wil je per mail meer informatie en het aanmeldformulier ontvangen? Meld je dan aan via deze pagina.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice