22 juni 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Aremberg viert Grote Rekendag

Geplaatst op: 20 maart 2024

Woensdag 20 maart stond voor kinderen van OBS De Aremberg in het teken van de Grote Rekendag. Niet alleen maar saaie rijtjes sommen, maar allemaal levendige rekenactiviteiten!

De dag startte met het maken van grafieken op het schoolplein. Alle meesters, juffen en kinderen waren hierbij betrokken. Juf DaniĆ«lle stond zelfs op het dak om de foto’s te kunnen maken die nodig waren voor het maken van de even echte grafieken. Vragen als: Wat is bijvoorbeeld je lievelingskleur? enz. werden beantwoord. De kinderen, ouders, juffen en meesters mochten allemaal apart in een grafiek komen terechtkomen. En bij alle groepen was het overduidelijk: de kleur blauw is favoriet.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice