22 juni 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Mooie prestaties voor ZVZ in Wapenveld

Geplaatst op: 22 april 2024

Zaterdag 20 april vond de zesde en laatste wedstrijd van dit seizoen van het Minioren Circuit plaats in het Berghuizerbad in Wapenveld. Dit was de laatste mogelijkheid voor de minioren om zich te plaatsen voor de provinciale kampioenschappen op 8 & 9 juni in Zwolle.

Laurentijn Kornas komt uit in de categorie minioren 2 en zwom op de schoolslag, rugslag en vrije slag de afstand van 25m en wist zijn tijden aan te scherpen en behaalde op alle afstanden de 1e prijs.

Sofie Hofstede, Ilse Buit en Vayèn Meekhof kwamen uit in de categorie minioren 3 en 4. De meiden hebben goed getraind en dat resulteerde ook in mooie tijden. De eerste rubriek voor de meiden was de 50m vlinderslag. Vayèn had een mooie PR van 11 seconden en werd 1e. Ilse zwom een mooie PR van 3 seconden en werd 3e. De tweede afstand was de 100m wisselslag, Sofie zwom hier een mooie race en een PR en werd knap 8e. Ilse en Vayèn behaalden een 2e en 1e plaats. Op de 100m vrije slag zwommen de meiden snel en technisch goed en zat er een mooie opbouw over de 4 banen. Sofie werd in het grote deelnemersveld 11e. Ilse en Vayèn werden 2e en 1e.

Tess Postma en Milou Verhoef komen uit in de categorie minioren 5 en voor hun stond de 25m vlinderslag als eerste op het programma. Milou zette direct een mooie tijd neer en werd 3e. Tess had een PR en werd 5e. Tess zwom op de 50m schoolslag een PR van 3 seconden.

Op de 100m rugslag werden er ook mooie PR’s gezwommen, Milou verbeterde haar tijd met 4 seconden en Tess met maar liefst 7 seconden. Milou mocht haar opwachting maken op de 200m vrije slag. Hier heeft zij een fantastische PR gezwommen van 25 seconden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice