4 mei 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Recreatiecentrum Zwartewater zoekt eigenaar Doerak

Geplaatst op: 24 april 2024

De havenmeesters van jachthaven en campingĀ  Zwartewater zijn opzoek naar de eigenaar van deze Doerak 7.80.

De boot is op zondag 12 maart afgemeerd in de haven zonder dat de schipper zich heeft gemeld op het havenkantoor. De boot draagt geen naam of plaats van herkomst op de spiegel. De eigenaar is voor het havenbeheer niet te achterhalen. Na het afmeren is er ook niemand meer bij de boot gezien. Nu het vaarseizoen van start is gegaan, het mooie weer en de Sleepbootdagen aanstaande zijn kan de boot niet op de huidige plek blijven liggen.

“We verzoeken de rechtmatige eigenaar zich zo spoedig mogelijk te melden op het havenkantoor. De kajuit is op slot, dus alleen de persoon met sleutel van de kajuit en die de bijzondere kenmerken van de boot kan benoemen hoeft zich te melden. De Doerak zal na donderdag 2 mei verplaatst worden naar een andere locatie. De sleepkosten zullen worden verhaald bij de eigenaar”, aldus de havenmeesters.

Ook mensen die de boot herkennen of het havenbeheer in contact kunnen brengen met de eigenaar worden opgeroepen contact op te nemen. Dat kan via mail: havenmeesters@watersportzwartsluis.nl of door te bellen met 038-3866652.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice