18 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

99 deelnemers voor 11e editie Voetbaldagen

Geplaatst op: 1 mei 2024

foto: Henk Kuik

Voor de elfde keer werden de DESZ voetbaldagen gehouden. Maandag, dinsdag en woensdag werd voor 99 spelers van de vereniging deze dagen georganiseerd.

Was het eerst Univé die de voetbaldagen bij DESZ mede organiseerde, het jaar daarop nam de vereniging het heft zelf in handen. Met steeds de medewerking van ouders, vrijwilligers en actieve jonge jeugdspelers werd voor de spelers bij de onderbouw en bovenbouw deze dagen georganiseerd.

Ondanks dat de opgave geen record was, in het verleden waren eens 110 spelers en speelsters aanwezig, was ook deze uitgave een succes.

Drie dagen lang werden er ’s morgens trainingen gegeven en na een heerlijke lunch werden er ’s middags wedstrijden gespeeld.

Op de warmste en laatste dag werden de dagen afgesloten met het nemen van strafschoppen op de keeper van DESZ Onder 15-1. De winnaars van deze strafschoppen en de winnaars van de onderlinge wedstrijden ontvingen een prijs en kregen alle spelers een certificaat met teamfoto en met een ijsje inde hand ging men huiswaarts. Op naar de 12e editie in 2025.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice