22 juni 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Active creations

Sleepbooteigenaren zien uit naar nautisch spektakel

Geplaatst op: 8 mei 2024

foto: Jan van Kleef

Aan de Handelskade was dinsdagavond nog geen sleepboot te bekennen, maar daar kwam woensdagavond verandering in. Op de vooravond van het nautische spektakel meerden de eerste schepen aan. Ook de Havendijk vulde zich met tientallen slepers vol blije eigenaren en de parlevinker ’time is money’ werd woensdagavond gevuld met gebak.

Morgenochtend begint op meerdere plaatsen grijs, soms ook mistig. In de loop van de ochtend breekt de zon overal door. Het blijft droog. Er is weinig wind. Morgenmiddag wisselen zon en wolken elkaar af en blijft het droog. De middagtemperaturen kunnen oplopen tot 20 graden. Donderdagavond wordt ook geen regen verwacht tijdens de verlichte avondvaart.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice