22 juni 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Bibliotheek verzorgt speciale avond over babyverlies

Geplaatst op: 13 mei 2024

Op woensdag 22 mei 2024 verzorgt de Bibliotheek Zwartsluis van 19.30 tot 21.30 uur een speciale avond over babyverlies. Rouwcoach Willemien Holsappel neemt (groot)ouders die te maken hebben met babyverlies mee in de impact die het missen van een kindje heeft.

Deze avond is voor iedereen die een kindje moet missen door welke vorm van babyverlies dan ook. Denk aan een miskraam, stilgeboorte, zwangerschapsafbreking of overlijden vlak na de bevalling; kort of al wat langer geleden. Ook mensen die indirect met babyverlies te maken hebben, zijn van harte welkom. Willemien Holsappel geeft namelijk ook praktische tips over hoe je ouders en gezinnen kan ondersteunen in de moeilijke periode die volgt op babyverlies.

Deelname aan deze avond kost 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden van de Bibliotheek. Vooraf aanmelden is niet nodig. Na afloop is er alle ruimte om met elkaar door te praten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice