22 juni 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Johannes de Heer-zangavond met trompetduo Post

Geplaatst op: 10 juni 2024

In de Gereformeerde kerk wordt vrijdagavond 14 juni wederom een zangavond met liederen van Johannes de Heer georganiseerd. Velen zijn bekend met deze liederen. Enrico Kolk verzorgt de muzikale begeleiding op het orgel. De bekende trompettisten Arjan en Edith Post verlenen eveneens hun medewerking aan de avond.

“We willen in een ongedwongen sfeer met elkaar een aantal bekende liederen zoals “Er komen stromen van zegen”, “Tel uw zegeningen” en “Op bergen en in dalen” zingen. Ook staan er enkele Psalmen op het programma”, schrijven de organisatoren.

De kerk is vanaf 19:00 uur open, om 19:30 uur begint het programma. Een ieder is van harte welkom, vrije entree.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice