22 juni 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

La Muze en Voorwaarts houden concert bij Botterhuus

Geplaatst op: 21 juni 2024

Muziekvereniging Voorwaarts en Klein Vrouwenkoor LaMuze houden vrijdag 21 juni om 21:00 uur een bijzonder dubbelconcert bij het Botterhuus te Zwartsluis. Dit unieke muzikale evenement belooft volgens de organisatoren een avond vol afwisseling en muzikaal talent, waarbij de klanken van de muziekverenging en de harmonieuze stemmen van het vrouwenkoor elkaar prachtig zullen aanvullen. Met een divers repertoire, variërend van klassiek tot modern, is er voor ieder wat wils.

Kom en geniet van een avond vol muziek en samenzang in een sfeervolle setting. Dit concert is een perfecte gelegenheid om de start van de zomer te vieren met familie en vrienden. Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice