30 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Sint slaat ook de Arembergschool niet over

Geplaatst op: 5 december 2016

Foto's Anke Krol en Jan van Kleef

Ook op de Arembergschool was het maandag feest. De Sint bezocht zowel de peuters van het Hummeltjeshonk (SKZ), als de kinderen van de OBS Aremberg, die sinds dit schooljaar onder één dak gehuisvest zijn.

Allereerst kwam de bus van banketbakkerij Roy Ekkelenkamp voorrijden, waarin de Bakkerspiet heerlijk pepernotenbrood en twee Pieten vervoerde. Daarna was het wachten op Sinterklaas die met paard en wagen met nog twee Pieten aangereden kwam. Na een vrolijk ontvangst door alle kinderen en leerkrachten, kon het feest beginnen.

Alle klassen waren prachtig versierd met zelfgemaakte Sint-knutselwerken, er werden spelletjes gespeeld en koekjes geglazuurd. De Sint en Pieten bezochten per groep de kinderen en hadden voor een ieder een woordje en cadeautje klaar. Veel kinderen traden op met bijvoorbeeld een liedje, dansje of voetbaltruc.

De dag werd afgesloten met een optreden van verschillende leerlingen van de bovenbouw. Er werd onder andere geturnd, gedanst, gezongen en er werden moppen getapt voor de Sint. De Pieten beloonden alle optredens met handenvol pepernoten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice