Agenda
Active creations

Pegasus wint eenvoudig van Dalfsen

Geplaatst op: 31 januari 2015

Afgelopen zaterdag is Pegasus er weer in geslaagd om een zege te boeken, na het verlies van de week ervoor tegen VC NOAD waren de heren gebrand om de punten in huis te laten! En met succes want er werd voor het eerst deze competitie gewonnen met 4-0.

Al aan het begin van de eerste set kwamen de heren op een voorsprong door een geweldige opslag reeks van aanvoerder Albert Dijkstra en de goede communicatie binnen het veld waardoor de heren een ruime marge hadden van 10 punten; dit was voldoende om het spel eenvoudig uit te spelen met 25-16. Ook de tweede set kon Pegasus een voorsprong nemen op de club uit Dalfsen. Door het slimme spelen en de krachtige aanvallen lieten ze hun gasten alle hoeken van de Sluziger sporthal zien.

Derde set gingen de teams gelijk op, Pegasus had weer eens last van het ‘derde-set-dipje’ wat leidde tot een spannende slotfase. Pegasus stond met 22-20 voor maar uiteindelijke lukte het Dalvo om op matchpoint te komen met 22-24, echter door het fanatisme van de thuisploeg kon ook deze set gepakt worden met een eindstand van 28-26.

Met winst op zak, maar een doel voor ogen, gingen de heren de laatste set in. Een 4-0 winst stond nog altijd op het verlanglijstje van de mannen. Eenvoudige werd er opnieuw een voorsprong genomen van 12-1 waardoor Pegasus de wedstrijd gemakkelijk kon uitspelen. Met een goed gevulde sporthal en de top fotograaf Henk Kuik werd de wedstrijd eenvoudig gewonnen door Pegasus.