17 mei 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Koude training voor Team Zwartsluis

Geplaatst op: 14 februari 2016

Foto's Henk Kuik

Elianne Huitema trainde zondagmiddag de lopers van Team Zwartsluis. Ze hadden de spieren vermoedelijk snel op temperatuur ondanks de winterse omstandigheden.

De jonge triatlete die zich klaarstoomt voor de Olympische Spelen stelde onlangs voor Team Zwartsluis een keer te trainen. De lopers kregen enkele basisoefeningen voorgeschoteld die vooral gericht zijn op ‘makkelijker lopen’. Die tips komen ongetwijfeld van pas in voorbereiding op de Roparun. Team Zwartsluis loopt in mei van Parijs naar Rotterdam en hoopt daarbij zoveel mogelijk geld voor de kankerbestrijding op te halen.

Huitema is zelf in voorbereiding op het seizoen. Daarvoor vertrekt ze op 4 maart voor de tweede keer dit jaar naar Spanje. Onder wat meer zomerse omstandigheden legt ze de basis voor hopelijk een mooi jaar. Bedoeling is dat ze de komende tijd nog een paar keer traint met Team Zwartsluis, waarbij ze dan wat dieper op de do’s en dont’s van looptraining ingaat.

Hopelijk is het weer dan ook wat beter dan zondagmiddag. De lopers liepen trouwens langs de dijk van Zwartsluis naar Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice