28 april 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Tweede seizoen Podium Lokaal van start

Geplaatst op: 28 augustus 2016

Ed Struijlaard opent op 19 september het seizoen bij Podium Lokaal. Dat is het theater van Barbara Lok en echtgenoot Oscar Cheizoo. In de ruimte is plaats voor 50 man publiek en de theaterstoelen die er staan, komen uit het Oude DeLaMar theater in Amsterdam. Dus het ademt de nostalgische sfeer uit van een echt theater, tijdens de concerten op zaterdagavonden en zondagmiddagen.

De artiest is hier heel dicht bij zijn publiek, zodat er een gezellige informele sfeer ontstaat, zowel voor de artiest als het publiek. Het gaat vooral om echtheid. Muziek ervaren, zoals Barbara en Oscar het zelf altijd hebben beleefd: puur en oprecht. En dat is de boodschap die ze uit willen dragen.

Nu staat het tweede seizoen alweer voor de deur.  Inmiddels is er alweer veel veranderd en bij gekomen in Lokaal, zoals een heel groot TV scherm, waarop presentaties gegeven kunnen worden, door artiesten, bedrijven, workshops. Barbara en Oscar zijn ontzettend trots op hun nieuwe programmering. Het is een mooi gevarieerd muziekprogramma. Pop, Gospel, Blues, luistermuziek en Jazz wisselen elkaar af. Namen zoals, Julian Thomas ( Best of Britain ), Jan Douwe Kroeske, Julya Lo’ko, Greetje Kauffeld en Elly & Rikkert passeren het komende jaar de revue.

Singer songwriter Ed Struijlaart zal als eerste de spits afbijten op 17 Sept. a.s om 20:30. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden. Zijn tweede album heet ‘Closer Than Skin’. Samen met Carey Willetts, van onder meer Athlete, nam hij de plaat op in Londen.

Kaarten bestellen kan op www.podiumlokaal.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice