21 mei 2024 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Tafeltennisvereniging nodigt belangstellenden uit

Geplaatst op: 19 september 2016

Het tafeltennisseizoen is weer begonnen. De deuren staan weer open voor iedereen die eens een balletje wil slaan. Je bent van harte welkom op de maandagavond in het Agnieten College. Clubleden zijn aanwezig vanaf 20.00 uur. Voor de jeugd is er gelegenheid om vanaf 18.00 uur te spelen. Op de donderdag kan de jeugd ook spelen vanaf 18.30 uur.

Bij de senioren speelde het eerste team tegen het derde team van Heino. Marc de Rijk, John van Schellen en Harry de Wit moesten nog wel even wennen aan de nieuwe ballen. In de eerste zes partijen kwamen zij niet in de buurt van winst. De zevende partij leverde de eerste winst op, deze kwam op naam van De Wit. De resterende partijen gingen ook verloren.

De einduitslag van Zwartsluis 1 – Heino 3 was  1 – 9.

Het tweede team boekte een mooie winst op het tweede team van Harderwijk. Dit was boven verwachting. Harderwijk was op papier een sterke tegenstander. Na veel spannende partijen was de eindstand: Zwartsluis 2 – Harderwijk 2,  6 – 4. De winstpunten kwamen op naam van Albert Mooiweer, 1 zege, Jan Booij 2 zeges en Roel Santbergen ook 2 zeges. Booij en Santbergen wonnen ook het dubbelspel.

Het derde team begon in Kampen aan de competitie. Kampenion, team 10 was de tegenstander voor Tjalling Wynia, Kenneth van Dijk en Aldert Vegter, die zijn debuut maakte in dit team. Wynia kwam niet tot winst. Van Dijk en Vegter wonnen al hun partijen en samen ook het dubbelspel.

De eindstand van Kampenion 10 – Zwartsluis 3 was  3-7.

Het vierde team ging naar Ens. De tegenstander was Smash-in 2, een leuke tegenstander maar lastig te bespelen. Bianca Meijer, Wout van Dalfzen en Wietze Bakker kwamen dan ook niet verder dan ieder één winstpartij. De eindstand van Smash-in 2 – Zwartsluis 4 werd 7-3.

Het vijfde team speelde tegen tafeltennis Zwolle, team 14. In deze wedstrijd mocht Max Louw proeven hoe het is om bij de senioren te spelen. Hij deed het niet slecht maar kwam niet tot winst. Joost de Graaf en Gerwin van Dalfzen waren zijn medespelers. De Graaf won 1 keer en Van Dalfzen 3 keer. Ook was er winst in het dubbelspel voor de laatste twee. De eindstand van Zwartsluis 5 – Tafeltennis Zwolle 14 was  5-5.

De jeugd is afgelopen zaterdag de competitie begonnen met thuiswedstrijden.

Het eerste team speelde tegen De Veluwe, team 3. De spelers uit Apeldoorn waren te sterk voor Puck Louw, Nynke Wegerif en Jonathan Booij. Zij kwamen alle drie één keer tot winst. De eindstand was een 7 – 3 nederlaag.

Het tweede team speelde tegen NTC Leogang, team 2. Ook dit team kwam niet tot winst. Lukas Zwanepol en Twan Ketelapper wisten niet te winnen. Quinten Beugelin wist door één keer te winnen, de eer te redden. De eindstand was dus een 9 – 1 nederlaag.

Het derde team kreeg Dronten ’74, team 1 op bezoek. Ayrton Teade Tromp, Steven van Geelen en David Hoen deden wat zij konden, helaas zaten er maar twee zeges in. Deze waren voor Hoen en Van Geelen. De eindstand was een 8 – 2 nederlaag.

Het vierde team speelde tegen NTC Leogang, team 4. Na veel strijd was er een kleine 6 – 4 nederlaag. Thimo Smit kwam niet tot winst. Ingmar Steenbergen won één keer. Yannick Meijer kwam tot twee zeges en samen met Thimo was er ook winst in het dubbelspel.

De wedstrijd van het vijfde team werd afgelast. De tegenstander had zich teruggetrokken uit de competitie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice