30 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Welkomstontbijt in De Schans

Geplaatst op: 20 september 2016

Met ingang van 1 oktober 2016 starten bestaande en nieuwe activiteiten onder de vlag van de Stichting De Nieuwe Schans. Een brochure en nieuwsbrief zijn onlangs onder de bewoners en donateurs verspreid. Op deze manier wordt uitdrukking gegeven aan de nieuwe aanpak in Woonzorgcentrum De Schans, waaraan samen met IJsselheem en Wel Wonen B.V. vorm wordt gegeven. Anne’s Kokerij speelt hierin eveneens een belangrijke rol, die ook de verzorging van het welkomstontbijt op zich neemt.

De nieuwe aanpak is reden om dit feestelijk te vieren op vrijdagmorgen 7 oktober met een welkomstontbijt en dit gratis aan te bieden. Van kwart voor acht tot kwart voor tien zijn de buren welkom om te genieten van een heerlijk ontbijt. Vanaf kwart voor negen worden de bewoners van De Schans en aanleunwoningen van harte uitgenodigd. Het is een uitgestelde ‘Burendag met een Burenontbijt’, zoals dit rond 23 en 24 september landelijk door het Oranjefonds tijdens de ‘Burendag’ kan worden georganiseerd.

Onder de buren worden niet alleen verstaan de bewoners uit de direct aangrenzende Vogelbuurt. Ook oudere inwoners uit andere buurten in Zwartsluis zijn welkom. Het is nodig, vanwege de beperkte ruimte in de recreatiezaal, zich vooraf aan te melden bij de balie in De Schans (inschrijfformulier) of per mail bij de Stichting De Nieuwe Schans: gsintemaartensdijk@gmail.com of roelof.huls@kpnmail.nl . Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 3 oktober. Op deze manier kan rekening worden gehouden met de samenstelling van het ontbijt en het maximum aantal van 100 deelnemers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice