16 mei 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Pegasus dendert door

Geplaatst op: 4 december 2016

Pegasus blijft winnen. Foto's Henk Kuik

Afgelopen zaterdag lieten de heren van Pegasus wederom zien waarom ze aan verdiend bovenaan staan in de 1e Klasse G. In eigen huis werd met 4-0 gewonnen van middenmoter Steevast H2.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd aandacht besteed aan de ‘Mini van de week’ waarbij Dagmar Langenbach met de spelers mocht warmlopen, inspelen en ook de eerste opslag vanaf de 3 meter lijn verzorgen. Na afloop kreeg ze een oorkonde uitgereikt door haar favoriete spelers.

In de eerste set gingen de ploegen gelijk op en kon er nog niet een verschil worden gemaakt wat de week ervoor nog wel overduidelijk gebeurde. Echter na de 1e time out van Steevast werd er iets meer gas bijgegeven bij de thuisploeg, dit resulteerde in gat van 9 punten en een uitslag van 25-16.

De tweede set pakten de heren gelijk door en werd er nog een schepje bovenop gedaan. Zowel blokkerend als in de verdediging liep alles gesmeerd waardoor vrijwel elke actie van Steevast kon worden onderschept. De gasten moesten genoegen nemen met 14 punten. 25-14 voor Pegasus.

Ook de laatste twee sets liet Pegasus zien dat ze fit zijn, gedreven om nog meer uit zichzelf te halen en te blijven vechten voor een 4-0 zege. Een ­succes en twee overduidelijke scores van 25-12 en 25-11 konden in de boeken worden genoteerd.

Pegasus 1 heeft tot nu toe van de acht wedstrijden er zeven gewonnen met een 4-0 zege. Één wedstrijd werd met 3-1 verloren. Over 2 weken speelt Pegasus tegen Side-out H3, 16:00 uur te Agnieten College, Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice