29 april 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Trucks by Night zaterdag naar Zwartsluis

Geplaatst op: 4 december 2016

Bijzondere afsluiter van de Winterdag van komende zaterdag: de organisatie haalt de mannen en vrouwen van chauffeursvereniging De Lichtmis met hun ‘lichttour’ naar Zwartsluis.

Het belooft een prachtige tour te worden met een vijftiental tot in de puntjes verzorgde trucks, die zijn opgetuigd met tienduizenden lampjes. De tour zal dit jaar o.a. ook Staphorst, Hasselt, en Nieuwleusen bezoeken. Langs de route zal het weer druk zijn omdat veel mensen dit prachtige schouwspel niet willen missen.

De aankomst in Zwartsluis is tussen 17.15 en 17.30 uur. Komende vanaf richting Hasselt, zal eerst een stukje door Zwartsluis worden gereden. Vanaf de Hasselterdijk gaat de route via de provinciale weg naar de rotonde bij de Schans, waarna men dezelfde weg terug rijdt en vervolgens zal gaan parkeren op de Handelskade en mogelijk op een gedeelte van de Havendijk.

In Sluuspoort zal voor de chauffeurs een pitstop worden gehouden, en zal er gelegenheid zijn om hen te ontmoeten. De trucks staan tot 18.30 op deze plaats, en er is dus voldoende tijd om deze prachtige voertuigen van nabij te bewonderen.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice