9 mei 2024 Gebruikers online: 101
Agenda
Active creations

Blizzard met nieuwe kaart de zomer in

Geplaatst op: 9 juni 2017

Café en Brasserie De Blizzard heeft de menukaart weer vernieuwd en is daarmee klaar voor de zomer. Ruim een jaar na de opening draait de zaak nog steeds als een trein. “Het is absoluut een goede zet geweest. Wij hebben nu veel meer mogelijkheden en het is altijd druk”, zegt Dave Veldman.

Hij kijkt naar buiten en ziet dat de hemelsluizen vol openstaan. Even een dag geen terrasweer. “Maar de afgelopen periode draaide het terras heel goed. We krijgen veel toeristen, waaronder veel Duitsers, Canadezen en opvallend veel Belgen. En daarnaast ook veel mensen uit het dorp die lang niet meer in De Blizzard was geweest. We spreken nu ook andere doelgroepen aan.”

Op het terras biedt De Blizzard ook barbecue arrangementen aan. Onlangs legden nog honderdvijftig mensen hun vlees op het vuur. “Ook met Varenindewieden.nl van Ferdinand Dijkstra werken we samen. Groepen kunnen bijvoorbeeld een arrangement met slow cooking boeken. Dan varen we De Wieden in en onderweg koken we met natuurproducten. Ook high tea, high wine of high wine kunnen we aan boord aanbieden.”

Maar uiteraard kunnen gasten ook in De Blizzard zelf genieten van gerechten op de vernieuwde kaart. “We hebben vooral meer broodjes en salades toegevoegd. Ook zijn er wat aanvullingen op de bierkaart”, legt Veldman uit, die de kaart vier keer per jaar aanpast. Gasten krijgen die als een soort magazine op tafel. Wie alle mogelijkheden wil lezen, is wel even bezig.

Leerlingen die woensdag slagen voor hun examen maken overigens kans op een lunch bij De Blizzard. Ze moeten daarvoor een leuke foto sturen naar redactie@zwartsluisactueel.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice