18 mei 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Interfloor nieuwe hoofdsponsor van DESZ

Geplaatst op: 20 december 2017

Na 25 jaar speelt het eerste van DESZ komend seizoen met een andere naam op het shirt: Interfloor neemt namelijk het hoofdsponsorschap over van Tamek. Dat maakte de club woensdagavond bekend tijdens een sponsoravond in Cafe de Sluus. “Een fantastische ontwikkeling voor onze club”, zegt bestuurslid Robert Jan de Vries.

“Een hele eer om hoofdsponsor te mogen zijn van de grootste club van Zwartsluis”, stelt directeur Nekeman van Interfloor, die het als een ‘morele verplichting’ ziet om het verenigingsleven in het dorp te steunen. Samen met Driek de Goede van Tamek heeft hij wat dat betreft ook al een lange geschiedenis. In die zin ligt het voor de hand dat beide bedrijven nu het stokje verwisselen.

Driek de Goede keek op zijn bekende wijze terug op een kwarteeuw DESZ. “Toen we begonnen was het me net duidelijk geworden dat ik als voetballer niet op de elftalfoto zou komen…’Dan moet ik me maar inkopen’, dacht ik”, aldus De Goede. Die vindt het werk van vrijwilligers overigens veel belangrijker dan van sponsoren, zie hij in De Sluus.

De sponsoren speelden een kennisquiz onder leiding van Mr Smart. Die werd gewonnen door een team bestaande uit het trainersduo van DESZ, Remco Lachenal en journalisten Gerard Meijeringh en Erik Driessen.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice