5 mei 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Jeroen van den Berg kijkt naar boven

Geplaatst op: 20 december 2017

Jeroen van den Berg kijkt op meerdere fronten naar boven. Hij verlaat DESZ omdat hij zijn papieren wil halen om op een hoger niveau te kunnen trainen en tegelijkertijd wil hij na de winterstop klimmen op de ranglijst. “Tijdens een bespreking heeft het team aangegeven voor de top vijf te gaan en dat is zeker mogelijk: als we zaterdag niet van De Weide hadden verloren, hadden we daar nou al gestaan.”

Dat zei de trainer woensdag tijdens de sponsoravond in CafĂ© de Sluus. Hij keek daar nog een keer terug op het moeilijke besluit dat hij onlangs nam. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij DESZ en heb daarom lang nagedacht: uiteindelijk heb ik toch besloten dat ik de club ga verlaten. De cursus neemt straks teveel tijd in beslag. Het was wel heel lastig om ‘nee’ te zeggen tegen de club waar je het zo naar de zin hebt. Ik heb het gevoel dat ik iets moois in de steek laat.”

Wat zijn vertrek betekent voor assistent Rob Nugter is nog niet helemaal duidelijk. De club en de Emmeloorder willen graag met elkaar door, maar voor Nugter is het belangrijk dat de nieuwe hoofdtrainer een goede rol voor hem ziet weggelegd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice