13 juli 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Voorwaarts haalt veel wandelaars binnen

Geplaatst op: 15 mei 2018

De komende weken staat voor Voorwaarts het inhalen van de wandelvierdaagsen weer op het programma, te beginnen in Zwartsluis en vervolgens Genemuiden, Steenwijk en Zwolle.  28 mei tot 1 juni houdt Voorwaarts een koekactie langs de deuren.

Ook tijdens de Sleepbootdagen was Voorwaarts aanwezig.  Orkest en Malletband werkte donderdagmorgen mee aan de opening van de sleepbootdagen. Voor Wendy Biljard uit Zwolle, de nieuwe dirigent van het orkest, was het haar eerste concert. De Malletband staat onder leiding van Jan ter Haar.

Albert Dijkstra had een uniek concept bedacht tijdens de sleepbootdagen. Op vrijdagmiddag trad coverband Take7 uit Meppel (waar Albert drummer van is), slagwerkgroep EnergyX en het jeugd blazersensemble van Voorwaarts Zwartsluis gezamenlijk en individueel op. Van Andre Hazes tot de Beatles en ook Toto kwam voorbij. Het was een geweldig middagvullend muzikaal progamma wat behoorlijk in de smaak viel bij het publiek en voor herhaling vatbaar is.

Het was een geweldig concept om kinderen en volwassenen te motiveren om lid te worden van Voorwaarts. Dat kan via info@voorwaartszwartsluis.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice