13 juli 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Brugklassers ruiken vast aan Agnieten College

Geplaatst op: 5 juli 2018

Van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Veel kinderen in Nederland maken na de zomervakantie deze overstap. Dit kan best spannend zijn! Daarom organiseerde het Agnieten College woensdagmiddag een kennismakingsmiddag.

De toekomstige brugklassers kregen zo de kans om alvast kennis te maken met hun nieuwe klasgenoten en hun mentor. Ook heeft iedere brugklas een juniormentor. Een juniormentor is een leerling uit het derde leerjaar die de school al goed kent en daarom de nieuwe leerlingen wegwijs kan maken op hun nieuwe school.

Na een ontvangstĀ  in de aula gebeurde dat waar iedereen op zat te wachten: de klassen werden verdeeld. In de nieuwe klas werden kennismakingsspelletjes gedaan en vertelde de mentor en juniormentor alvast wat handige informatie over de school. De juniormentoren, die de weg al goed kennen gaven een rondleiding om alle belangrijke plekjes binnen de school te laten zien.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice