17 april 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Arembergschool zwemt mooi bedrag bij elkaar

Geplaatst op: 27 september 2018

Foto Lia Menger, tekst Anke Krol

Leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van de Arembergschool waren donderdag fanatiek. Samen met zwembad De Kragge was een Sponsorzwemactie georganiseerd.

De afgelopen weken hebben de leerlingen veel sponsors gevonden onder hun familie, vrienden en in de buurt.  Er werden veel baantjes getrokken die door de oudste leerlingen geteld werden.De leerlingen die de meeste baantjes zwommen, ontvingen een badenkaart, ter beschikking gesteld door het zwembad.

“De leerlingen hebben zich enorm ingezet bij het zoeken naar sponsors en bij het zwemmen, met als resultaat een prachtig bedrag. Dit bedrag is bestemd voor het schoolzwemmen van de groepen 3 en 4. Mooi om te zien hoe de oudere leerlingen zich inspannen voor het zwemonderwijs van de jongere leerlingen. Wij willen iedereen hartelijk danken voor het steunen van de kinderen bij deze sponsoractie,” zegt directeur Jeroen Oosterhof.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice