30 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Sluuspoort ontvangt mooie bijdrage uit Rabobank-kas

Geplaatst op: 4 november 2019

Sluuspoort Zwartsluis is bijzonder ingenomen met de mooie bijdrage die zij heeft ontvangen vanuit Rabo ClubSupport-actie van de Rabobank IJsseldelta. Medio oktober nam bestuurslid Anneke Boltje de cheque met een waarde van 661,42 euro in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst in Hattem.

Daar werden alle instellingen en verenigingen die een bijdrage mochten ontvangen, even in het zonnetje gezet en verrast met een ‘gulle cheque’. Een exacte bestemming voor de ruim 600 euro is nog niet bepaald. “Maar deze gift is vanzelfsprekend erg welkom. Er staan voldoende activiteiten op het programma  binnen ons centrum. Ook nieuwe initiatieven, dus dat geld gaat zeker  een goede bestemming krijgen”, aldus Anneke Boltje.

De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Dat is de motivatie van Rabo Clubsupport. Daarom geeft ook de Rabobank IJsseldelta ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen en instellingen. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen.

Dit jaar hebben 122 verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen voor hun clubkas. Bij elkaar opgeteld kregen zij een bedrag van maar liefst 110.000 euro overhandigd.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice