28 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

ZvZ haalt eremetaal op in Kampen

Geplaatst op: 16 december 2019

ZvZwartsluis deed zaterdag met 19 zwemmers mee aan deel 2 van het minioren-junioren circuit in het zwembad De Steur in Kampen. Opnieuw werden er naast de standaard afstanden en zwemslagen ook challenges gezwommen. Dit houdt in dat zwemmers hun vaardigheden in vlinderslagbenen onder water, de rugcrawlstart of borstcrawlbenen met plank laten zien.

Goud was er voor Diede Veld en Emmelien Smelt in het totaalklassement. Ryan Freriksen en Jaydey Schonewille behaalden een fantastische 2e plaats. Een prachtige bronzen medaille was er voor Kaylen Schonewille. Arthur Alberts, Sophie Kamphof, Rick Smelt en Anna Fix eindigden in de top 8 en mochten een mooie medaille in ontvangst nemen.

Prachtige persoonlijke records waren er voor:

Arthur Alberts op de 100m schoolslag, Cas Kleinpenning op de 200m vrije slag, Diede Veld op de 100m vrije slag en de 200m wisselslag, Emmelien Smelt op de 100m rugslag en de 200m schoolslag, Jaydey Schonewille op de 100m vrije slag, 100m schoolslag en de 200m wisselslag, Kaylen Schonewille op de 100m rugslag en de 200m schoolslag, Nils van Toly 200 op de vrije slag en de 100m schoolslag, Rosa Visscher op de 100m rugslag, Sophie Kamphof op de 100m vrije slag en Anna Fix op de 100m vlinderslag en de 100m vrije slag.

Een aantal zwemmers zwommen voor het eerst een 100m, 200m of een challenge. Hierbij werden prachtige tijden neergezet door Dylan Freriksen, Jimmy Fisca, Wessel Poelman, Ruben Buit, Sophie Kamphof, Arthur Alberts, Rosa Visscher, Nicky Freriksen en Jette Mensink.

De wedstrijd werd afgesloten met een 4x 50m vrije slag estafette, waarbij ZvZ na een spannende race als eerste eindigde met Jaydey, Anna, Arthur en als slotzwemmer Diede Veld.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice