4 mei 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Huuskamerproat wandelt door het centrum

Geplaatst op: 30 januari 2020

Na de serie “Huuskamerpraot”, die de Historische Vereniging vorige jaren heeft georganiseerd, worden deze gezellige ochtendbijeenkomsten dit winterseizoen voortgezet. Donderdag 6 februari voor het eerst. “Met de gezellige praoter Albert Greveling gaan we een wandeling maken door een stukje verleden van ons dorp. Dat gaan we laten zien aan de hand van mooie, historische plaatjes. Deze keer pakken we het centrum aan en nemen daarbij Handelskade, Dwarsstraat, oostzijde Singel en Baanstraat en omgeving. De rest van het centrum volgt bij een volgende bijeenkomst”, legt de organisatie uit.

Iedereen is welkom om dit mee te maken en vooral ook om mee te praten. Albert en de mensen van de Historische Vereniging hopen daarom op inbreng van de aanwezigen. De huiskamerproat begint om 10.00 uur, een half uur eerder staat de koffie al klaar. De entree en koffie is gratis.

Mensen die niet in staat zijn om dit bij te wonen, en toch graag willen komen, halen en brengen we terug. Neem dan contact op met Sluuspoort, telefoonnr. 3866555, of Thijs Oosterhof, 3868244.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice