29 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Bokkentocht gaat ‘fictief’ toch door

Geplaatst op: 8 april 2020

Een Lenteboktocht langs de Sluziger horeca zit er dit voorjaar niet in, maar bierliefhebbers komen toch aan hun trekken. Bierexpert Thijs Postma van Café de Sluus stelt namelijk een pakket samen met lentebieren en verschillende snacks. Speciaal bier voor een speciale prijs! Een meer dan schrale troost voor de ruim driehonderd mensen die anders op 17 april aan de Bokkentocht zouden meedoen. Het pakket is vanaf nu tot het einde van de lente te bestellen.

Om de sfeer van de bokkentocht nog wat concreter te maken, vroeg Thijs Herman Slurink om op zijn manier een verslag te maken van één van de voorgaande edities. Je vindt dit hier onder de titel “DE BOB OF DE BOK”.

Met deze combinatie hopen beide heren iets van de sfeer op te roepen en de trouwe en toekomstige deelnemers te verleiden om dit pakket (meerdere mag ook) aan te schaffen. “Zo houden we de gemoedelijke sfeer van dit evenement gaande en helpen we de dorpskroeg om zich staande te houden in deze moeilijke crisistijd”, zegt Slurink.

Het zou ontzettend mooi zijn wanneer iedereen die van plan was mee te doen met de tocht van 17 april, nu een pakket aanschaft bij Thijs en meeloopt in het verhaal. Fantaseer een plek aan de bar in stamkroeg De Blizzard en droom weg naar het eenzame strand van Texel onder het genot van een Texels springtij die Dave net heeft getapt. Of zie jezelf al nippend aan een glas Jopen Lentebier op het terras van De Albatros en breng een toast uit op Noah en Emile die de tent net hebben overgenomen en nu naar lege stoelen en barkrukken staan te kijken.

En vergeet in deze droomreis vooral de afzakker in de bruine dorpskroeg De Sluus van Thijs niet. Deze “’t ij Paasij’” smaakt uitzonderlijk en brengt je in een aangename roes waaruit het moeilijk ontwaken is. Proost…het lentebokje is dit seizoen een weldaad voor het gemoed.

De inhoud van het pakket bestaat uit vijf biertjes waaronder de drie boven genoemde en nog twee toppers, wat toast en smeersels en nog een aantal lenteachtige verrassingen. Een uitleg bij de biertjes van de bierspecialist Thijs ontbreekt natuurlijk ook niet.

De prijs van het pakket bedraagt € 19,50 en de lekkernijen worden gratis thuisbezorgd. Ook is er een mogelijkheid om het pakket af te halen en wel op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur bij café “De Sluus” aan de Schoolstraat 2. Voor bestellingen en verdere info kun je bellen 06 16614249 of via Facebook.

Link naar “De BOB of de BOK” 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice