6 mei 2024 Gebruikers online: 47
Agenda
Active creations

Een zak vol gemak bij De Groentemannen

Geplaatst op: 20 april 2020

Geen zin en tijd om na te denken over wat te eten deze week? Maar wel behoefte aan bewezen duurzame, lekker gezonde en verrassend variërende (bio)groenten en -fruit? Dan hebben De Groentemannen vanaf nu wekelijks de oplossing voor jou: een zak vol gemak! Da’s zonder nadenken, toch bewust kiezen. 

Elke week stellen Jacco de Lange en Wout Timmerman zorgvuldig vier zakken gemak samen. Een met groenten, een met fruit, een met biogroenten en een met biofruit. “De inhoud van elke zak is gemaakt voor drie personen”, vertelt Jacco. “Die kunnen daar minstens vier dagen van eten. Op welke dagen je van onze zak gemak geniet, bepaalt iedereen zelf. Want de inhoud is zeker een week houdbaar.”

Makkelijk en duurzaam
Elke zak vol gemak is op de eerste plaats erg makkelijk. “Je hoeft geen studie meer te maken van de boodschappen”, stelt Wout. “Dat hebben wij al voor je gedaan.” Maar er zijn meer voordelen, vertelt Jacco: “De inhoud is afgestemd op je dagelijkse hoeveelheid en veelal afkomstig van lokale telers. Dat betekent minder verspilling en minder vervoersstromen. Duurzaam dus.”

Gezond en verrassend
Nog een pluspunt is volgens Jacco gezondheid. “Je haalt met een zak vol gemak in één klap je benodigde 200 gram (bio)groenten en twee stuks (bio)fruit per persoon, per dag in huis.” Of dat allemaal nog niet genoeg is, stipt Wout nog een unieke eigenschap van de zak vol gemak aan. “De inhoud van alle zakken stemmen we af op de seizoenen. Daardoor eet je net even wat verrassender en gevarieerder dan normaal.”

Eenvoudig te bestellen
Een zak vol gemak met normale groenten of fruit kost 10 euro. Een met biogroenten of -fruit is verkrijgbaar voor 11,50 euro. Bestellen kan heel eenvoudig op drie manieren. Je gaat naar www.dorpsplein-zwartsluis.nl, komt naar de winkel aan de Baanstraat 1 of belt met De Groentemannen via 038 – 386 68 79.

Afhalen en bezorgen
De reguliere zakken zijn dagelijks te bestellen en leveren. Voor de biologische zakken geldt; Wie voor woensdag 12.00 uur een bestelling doet, kan de zak vol gemak op vrijdag vanaf 12.00 uur afhalen in de winkel. Of vanaf dat tijdstip aan huis laten bezorgen. Een service van De Groentemannen, die zeker in de huidige Corona-tijden meer dan goed uitkomt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice