26 april 2024 Gebruikers online: 59
Agenda
Active creations

Bieb verruimt openingstijden

Geplaatst op: 10 juli 2020

Bibliotheek Zwartsluis gaat vanaf maandag 13 juli weer open op elke werkdag. Daarmee is de bieb weer open op maandag van 13.30 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Naast de landelijke regels omtrent de anderhalve meter, het thuisblijven bij klachten en het niet schudden van handen, heeft de bieb ook eigen regels. De bieb vraagt bij voorkeur te reserveren, alleen boeken te pakken die u wilt lenen en de aanwijzingen van personeel op te volgen.

Verder vertelt het personeel van de bieb in Sluuspoort: “Er mogen per vestiging maar een maximaal aantal mensen naar binnen. Het aantal hangt af van de oppervlakte van de Bibliotheek. Bij de ingang staan winkelmandjes voor de bezoekers klaar. Wie naar binnen wil, neemt een mandje mee. Dit geldt voor elke persoon die naar binnen gaat. Zijn de mandjes op? Dan is het maximale aantal bereikt en moet u buiten wachten tot er weer een mandje beschikbaar is.  Bij de ingang vindt u desinfecterende gel. Gebruik deze voor u naar binnen gaat.”

Tot slot: “Omdat we graag willen dat u gezond blijft en in onze bibliotheken iets kunt reserveren/vinden wat u interesseert, hebben wij een aangepaste service. Zodra we deze service wijzigen, zullen we u daar uiteraard tijdig over informeren. Materialen worden voor zes weken aan u uitgeleend. Dat geldt tot eind deze maand, dan gaat de normale uitleenperiode weer beginnen. De nieuwste tijdschriften zijn ook al te leen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice