16 juni 2021 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Ruim 70 deelnemers voor Coop Open bij LTVZ

Geplaatst op: 27 augustus 2020

De winnaars van het toernooi.

Lawn Tennisvereniging Zwartsluis blikt terug op een geslaagde editie van het Coop Open Toernooi dat vorige week werd gespeeld.

De wedstrijd, waaraan 73 deelnemers meededen, werd gesponsord door de supermarkt van Luuk Kleine. In totaal werden er 64 wedstrijden gespeeld. Vanwege de regen moesten enkele wedstrijden van het meerdaagse toernooi wel verzet worden, maar uiteindelijk bleek dat geen probleem. De vereniging wil via deze weg ook baansponsoren HEBO Maritiemservice, Bonsink Aquaservice, Bonthuis Vaartjes, Alkan Bouw en Pierik Stucadoorsbedrijf bedanken. Ook een woord van dank richting Van Dijk Banket, De Albatros Zwartsluis en de Groentemannen.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice