25 september 2020 Gebruikers online: 46
Agenda
Active creations

Ondernemers tevreden over werkwijze provincie

Geplaatst op: 14 september 2020

Vanmorgen zaten stakeholders uit Zwartsluis weer om tafel met de Provincie Overijssel. De definitieve plannen werden daar uitgelegd.

Zoals eerder aangekondigd worden de werkzaamheden enkel van maandag tot donderdag tussen 19:00 en 06:00 uur uitgevoerd. Het wegennet is daarmee overdag en in het weekend geopend voor lokale weggebruikers en bestemmingsverkeer. Dinsdag of woensdag kunnen alle Sluzigers hierover een brief op de mat verwachten.

“We zijn heel tevreden over de gang van zaken. Door gezamenlijk met belanghebbenden aan de bel te trekken, kunnen inwoners en ondernemers nu overdag gewoon gebruik maken van de weg”, blikt Harmen Sikkema terug namens de Ondernemerskring Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice