25 september 2020 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Stadskoerier in 2021 deels verder als abonnementsblad

Geplaatst op: 16 september 2020

Daar waar veel betaalde kranten de oplage tegenwoordig zien wegkwijnen, krijgt Zwartewaterland er een abonnementsblad bij. Weekblad De Stadskoerier zal vanaf 2021 ook gaan verschijnen in een betaalde editie. Dat meldt Johan van der Kolk, directeur bij Brug Media Kampen.

Dit voorjaar stond de directie van het huis-aan-huis-blad voor een lastige beslissing: bezuinigen of investeren in redactionele inhoud. De uitgever koos voor laatstgenoemde optie.

De Stadskoerier blijft iedere week kosteloos verschijnen maar daarnaast komt er een betaalde editie op de markt. Abonnees betalen in dat geval iedere woensdag voor uitgebreidere krant die tegelijkertijd op de mat valt. Huishoudens die lid zijn krijgen in de krant en online extra verhalen voorgeschoteld.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice