23 maart 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

AED geplaatst bij de Coop

Geplaatst op: 25 september 2020

Coop Luuk Kleine spaart samen met haar klanten voor AED’s, omdat er in nog lang niet alle woonwijken in Nederland voldoende beschikbaar zijn. Sinds deze week heeft het Sluziger fileaal een AED aan de buitenzijde van de supermarkt.

Coop werkt al jaren samen met het Rode Kruis. Met haar klanten zamelt de coöperatieve supermarktorganisatie via verschillende acties geld in voor het Coop Rode Kruis Fonds. Hiermee worden projecten gefinancierd om de veiligheid en de leefbaarheid in de buurt te vergroten. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun statiegeld doneren aan het Coop Rode Kruis Fonds. Coop verdubbelde de opbrengst.

Luuk Kleine: “Wij zijn trots op deze AED voor de buurt, waarvoor we samen met onze klanten gespaard hebben. Samen maken we het verschil voor een leefbare buurt. Ook in noodgevallen; een AED verhoogt de overlevingskans bij een hartstilstand met maar liefst vijftig procent.” Omdat de AED aan de buitenzijde van de supermarkt is geplaatst, is deze dag en nacht bereikbaar voor buurtbewoners. Het doel van Coop is dat er uiteindelijk een AED hangt aan of in de directe omgeving van alle 315 Coop-winkels.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Aquaservice