25 oktober 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Delta wil alsnog 35 procent van huishoudens aan glasvezel

Geplaatst op: 8 oktober 2020

Delta is er niet in geslaagd om 35 procent van de Zwartewaterlandse huishoudens te strikken voor een glasvezelabonnement. Dat percentage is nodig voordat de provider overgaat tot aanleg van glasvezel. Echter verlengt Delta haar campagne.

“Door de coronamaatregelen is het lastig geweest om iedereen persoonlijk te overtuigen van glasvezel. Daarom verlengen we de campagne tot begin december zodat we hopelijk de benodigde 35 procent halen. We bieden ook kortingen aan. Mensen die al een abonnement hebben afgesloten kunnen ook op dat voordeel rekenen”, sluit Jan Willem Bloemen af namens Delta.

Gepubliceerd door Robert Jansema

5 reacties op “Delta wil alsnog 35 procent van huishoudens aan glasvezel”

 1. Jeroen schreef:

  Waarom ziet men niet in dat er een nieuwe kabel getrokken moet worden, natuurlijk kost dat €10,- per maand meer dan de 30 jaar oude coaxkabel! Aanleg is €300-€500 per huishouden. Appels en peren.

 2. Ketel schreef:

  Als ze dan ook normale providers aanbieden.

 3. Frits Spit schreef:

  Ff 3 a 5 jr wachten en dan glasvezel van bv KPN of Ziggo. (KPN geeft aan met 3 a 5 jr glasvezel te kunnen aanbieden tegen reële prijs en kwaliteit.

 4. Bertus schreef:

  Helemaal mee eens. Ik ben bij kpn goedkoper uit met mijn pakket en moet nog maar zien of het internet sneller is dan via de kabel.
  Hoor veel berichten dat men totaal geen verschil merkt. Mooi laten wat het is dan maar.

 5. Peter Krabbe schreef:

  Doordat de (kale) abonnementen zo schrikbarend duur zijn. De huidige aanbieders via kabel zijn minstens €10,- per maand goedkoper. Het verbaast me daarom ook niet dat er weinig animo voor is.

Aquaservice