1 december 2020 Gebruikers online: 64
Agenda
Active creations

Bibliotheek weer open

Geplaatst op: 19 november 2020

Naar aanleiding van de verruimende maatregelen die afgelopen dinsdag bekend zijn gemaakt, gaat de bieb bij Sluuspoort vandaag weer open voor een ieder.

Romy Tiemes vertelt namens de bieb: “Onze medewerkers en vrijwilligers hebben er zin in en staan vanaf vandaag weer voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Natuurlijk op gepaste afstand. De regels en maatregelen van voor 5 november¬† blijven nog steeds van kracht in onze vestigingen. Deze zijn na te lezen op onze website .”

Liever niet tijdens de openingstijden naar de Bibliotheek?

“Vindt u het nog niet prettig om tijdens de openingsuren van de Bibliotheek te komen? Neemt u dan telefonisch contact op, dan kunnen we een moment met u afspreken, waarop u alleen in de Bibliotheek terecht kunt of we zoeken naar een andere passende oplossing”, sluit Tiemes af.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice