1 december 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Burgemeester Bilder op bezoek bij Active Creations

Geplaatst op: 20 november 2020

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop ondernemers dit jaar bedankt worden voor hun lef en flexibiliteit met name ook in onzekere tijden. Namens de gemeente Zwartewaterland kwam niemand minder dan burgemeester Eddy Bilder zijn dankbetuiging persoonlijk overbrengen aan Active Creations-directeur Hans Winter.

Hooggeëerd bezoek dus aan de Grote Kranerweerd 8. Daar werd de burgervader met alle egards ontvangen in De Merkmakerij. In het gloednieuwe onderkomen van het marketing- en communicatiebureau uit Zwartsluis stonden de koffie en het inmiddels befaamde Merkpijpje voor Bilder klaar.

De Merkmakerij met eigen ogen zien

Nadat de burgemeester het zich had laten smaken en de meegebrachte bloemen aan Winter overhandigde, kreeg hij een rondleiding door De Merkmakerij. Dé reden dat hij Active Creations met een bezoek vereerde. Want de drie ondernemers die Bilder persoonlijk kwam bedanken, hadden gemeen dat ze recent een nieuwe locatie betrokken.

“Ik was als voormalig aannemer heel nieuwsgierig naar De Merkmakerij”, vertelde Bilder tijdens de tour. “Ik had al veel gehoord over de prachtige stijl en ben nu zelf ook onder de indruk geraakt. Het ziet er allemaal prachtig uit en er hangt een gemoedelijke sfeer.” Na de rondleiding volgde in De Merkproeverij een gesprek met Winter.

Waardering voor lokale betrokkenheid

Daarbij passeerden onder andere de actieve rol die Active Creations speelt voor het bedrijfsleven en de maatschappij in Zwartewaterland de revue. Winter: “We voelen ons lokaal betrokken. Daarom dragen we graag bij aan de groei van bedrijven, verenigingen en evenementen in Zwartewaterland. Zowel met ons werk als met sponsoring.”

Het burgemeesterlijke bezoek eindigde met een dankwoord van Winter, die Bilder bedankte voor de interesse in zijn bedrijf. “De agenda van de burgemeester zal ongetwijfeld bomvol staan. Dan is het mooi dat hij toch de tijd neemt om langs te komen. Het toont dat we in Zwartewaterland een betrokken burgemeester hebben.”

Uiteraard vertrok Bilder niet met lege handen. Active-glimlach Judith overhandigde hem een Active-tas met daarin het Active-spel en enkele Active-versnaperingen.

Burgemeester Bilder bezocht ook twee andere ondernemingen in gemeente. De heren de Roon, Winter en Schuurman van respectievelijk CCR Motoren in Hasselt en Alluance Group in Genemuiden werden ook in het zonnetje gezet. Deze ondernemers investeerden de afgelopen periode in hun nieuwe bijzondere bedrijfspanden. Zij staan symbool voor alle ondernemers.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice