11 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Sinterklaas brengt ook bezoek aan De Aremberg

Geplaatst op: 4 december 2020

Vandaag was het dan eindelijk zover voor kinderen van De Aremberg, Sinterklaas en Piet brachten een bezoek aan de school. Het was nog even spannend. De boot van Sinterklaas werd tegengehouden door een blokkade, er waren problemen met de verlanglijstjes en ook  Bernard het stoute kind, zorgde ervoor dat Sinterklaas het enorm druk had. Gelukkig was alles op tijd opgelost en kon Sinterklaas tijd vrij maken om naar Zwartsluis te komen.

Ondanks dat Sinterklaas door de coronaregels niet door de hele school feestelijk kon worden ontvangen, was het feest er niet minder om. Gespannen zaten de kinderen van de onderbouw in de klas te wachten totdat de Goedheiligman een bezoekje kwam brengen. Om het wachten wat dragelijker te maken deden de kinderen de hele ochtend leuke spelletjes.

De kinderen van de midden- en bovenbouw hadden natuurlijk ook een feestje. Dagenlang waren ze bezig geweest met het maken van prachtige surprises en het resultaat mocht er zijn. ’s Middags waren de kinderen vrij om bij te komen van deze gezellige, maar ook drukke dag. Ze konden op deze manier nog even uitrusten voor Pakjesavond van morgen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice